Ayşe Ersayın son yolculuğuna uğurlandı

 Sanatçı Ajda Pekkan’ın evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yapımcı ve yönetmen Ayşe Ersayın, son yolculuğuna uğurlandı. Kadıköy, Erenköy Galip Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Ajda Pekkan, Ayşegül Aldinç, Gülben Ergen, Behzat Gerçeker gibi çok sayıda sanatçı katıldı.

Cenazeye Ayşe Ersayın’ın annesi Güngör Ersayın, ablası Elif Banu Ersayın, ünlü sanatçı Ajda Pekkan, sanatçılar Ayşegül Aldinç, Hüner Coşkuner ve Gülben Ergen’in yanı sıra çok sayıda seveni katıldı.

Ayakta güçlükle duran Ajda Pekkan göz yaşlarını tutamadı.

Bir ara Ayşe Ersayın’ın tabutunun başına gelen Pekkan, dua etti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ajda Pekkan, “Benim canımdı, ciğerimdi. Her şeyimdi. Çok üzüldüm. Hepimizin başı sağolsun. Bir gün önce beraber film seyretmiştik” dedi.

Ajda Pekkan, yakın dostu Ayşe Ersayın'ın toprağa verildiği Merdivenköy Mezarlığı'na giderek son görevini yerine getirdi.

Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan cenazade yan yana gelmemeye çalıştı.

Sanatçılar acısını paylaştı:

Ayşegül Aldinç, "90'larda çok klip çektik birlikte. Ayrıca benim dostumdu. Birlikte tatile giderdik."

Hüner Coşkuner, “Çok değerli bir dostumu, arkadaşımı kaybettim. Çok müstesna bir insandı. Hani kompleksi olmayan insanlar daima çevresine neşe saçar ya, oda öyleydi. 30 yıldan beridir tanışırız. Bir çok klipte beraber çalıştık. Kibar bir insandı, çok iyi bir insandı. Üzüldüm tabi ki. Erken bir ölüm. Allah taksiratını affetsin”

Gülben Ergen, "25 yıllık arkadaşımdı. Çok anılarımız var. Üzgünüm" 

Ajda Pekkan ve Ayşe Ersayın'ın annesi Güngör Ersayın gözyaşına boğuldu.

Editör: TE Bilisim