Türk yazılımcı Sabri Korkmaz(26) tarafından geliştirilen Cigibo, kullanıcıları için bir çok özelliği bir araya getiriyor.

Sabri Korkmaz,Türkiye’de bir çok sosyal ağ platformu mevcut fakat bu platformların altyapıları ise açık kaynak kodludur.Cigibo’nun ise tamamen kendine ait özel bir altyapısı olduğunu kaydetti. Sitenin tasarım ve yazılım dahil 1500 liraya mal olduğunu anlatan Sabri Korkmaz, site adını Türk bir isimle tanıtmak istediklerini ancak global dünyanın istekleri doğrultusunda marka bir isim vermek durumunda kaldıklarını dile getirdi.

Cigibo’nun en dikkat çeken özelliklerinden biri ise “#1 ileti”.Yayınladığınız durum güncellemelerini tüm Cigibo kullanıcılarının görmesini sağlayan bu özellik ise en çok tercih edilen özellikler arasında en başta geliyor.Fotoğraf, Video, Yer bildirimi ve daha bir çok özellik paylaşmanızı olanak sağlayan Cigibo’da 200 karakter durum güncellemelerini kullanarak arkadaşlarınız ve Cigibo ağı üzerinde bulunan tüm kullanıcılar ile iletişim kurulabilirsiniz. 
http://www.cigibo.com


Sabri Korkmaz
Editör: TE Bilisim