Murat Boz ve Yasemin Allen'in başrolleri paylaştığı "Dönerse Senindir" sinema filminin lansmanı gerçekleşti. Oyuncular yaşanan terör saldırısından dolayı siyah renk giyinirken duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

 Basın toplantısına geçmeden önce terör saldırısını kınayan bir konuşma yapan Murat Boz, “Daha güzel bir günde burada olmayı tercih ederdik ama yaşanan bu vahim olaydan dolayı çok üzgünüz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, polislerimize, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Üzüntümüz çok büyük. Zor günler geçiriyoruz ama umudumuzu yitirmiyoruz. Ülkemiz güçlü, güzel bir ülke. Böyle olayların daha fazla yaşanmamasını istiyoruz” dedi.
“BU COĞRAFYADA OYUNCULUK ÇOK ZOR İŞ”
Filmde ‘Mehmet’ isimli melankolik, fotoğrafçılık yapan bir genci canlandıran Murat Boz, “Kariyerimde bir tane filmim olsun istiyordum. Çok iyi bir sinema izleyicisiyim. Beyazperdede kendimi izlemek istemişimdir ama film gişe yapınca gerisi de geldi. Ben de oyunculuğu sevdim. Arkadaşlarıma büyük saygı duyuyorum. Bu iş gerçekten her anlamıyla çok zor bir iş. Özellikle bu coğrafyada bu işi yapmak büyük güç isteyen bir şey. Arkadaşlarım bana çok destek oldu. Onların yanında oyunculuktan bahsedemem. Oyunculuk bir zehir. Kana karışınca bırakamıyorsun. Oyunculukta farklı bir karaktere bürünebiliyorsun. Biz sürekli göz önünde olduğumuz için oyunculuk bana az da olsa nefes aldırıyor” diye konuştu.

YASEMİN ALLEN FİLMDE ŞARKI SÖYLEDİ
Mesleğine âşık, müzisyen Selin’i canlandıran Yasemin Allen, filmde söz ve müziği Murat Çekem’e ait ’10 üstünden 10′ adlı şarkıyı seslendirdi. Performansıyla büyük beğeni toplayan Allen’e ilk övgü şarkıcı Murat Boz’dan geldi. Boz, “Sahnede görmeliydiniz. Şarkıcılık çok yakışıyor. Devamı gelebilir” dedi. Allen ise şarkı söylemekten çok keyif aldığını belirterek “Mesleğim oyunculuk, şarkı söylemek bambaşka bir şey” diye konuştu.

AŞK ACISI İÇİN DEPRESYON KİTİ

İrem Sak ise filmde ‘Defne’ isimli karakteri canlandırdı. Basın toplantısı sonrası gazetecilere ‘Ayrılık Sonrası Depresyon Kiti’ yazılı kutular hediye eden oyuncular, renkli görüntüler sergiledi. Ayrıca filmdeki sahnelerden oluşan mini bir fotoğraf sergisi düzenlendi.
"Dönerse Senindir" filminin basın toplantısı gerçekleşti


Editör: TE Bilisim