Türk pop müziğinin efsanelerinden Nilüfer, 45. sanat yılına özel olarak sevdiği şarkıları yorumladığı "Yeniden Yeni Yine" albümünün ilk imza günü ile 18 Şubat Cumartesi günü 15.00’te D&R Suadiye’ye konuk oluyor


D&R, sevilen sanatçıları ağırladığı imza günü etkinlerine bu hafta sonu Nilüfer ile devam ediyor. Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Nilüfer, her biri döneminde hit olmuş 12 şarkıdan oluşan, "Yeniden Yeni Yine" proje albümünü ilk kez 18 Şubat Cumartesi günü 15.00’te D&R Suadiye’de hayranları için imzalıyor.

Nilüfer’le "Yeniden Yeni Yine"

Nilüfer’in 45’inci sanat yılını taçlandırdığı “Yeniden, Yeni, Yine’’ albümünde Sezen Aksu, Garo Mafyan, Fahir Atakoğlu, İlhan Şeşen, Ümit Sayın, Fikret Şenes, Enrico Macias, Eda & Metin Özülkü, Georges Moustaki ve Şehrazat gibi isimlerin imzasını taşıyan söz ve bestelerden oluşan tam 12 unutulmaz şarkı yer alıyor. Albümde “Unut, Yazık, İstanbul, Seni Kimler Aldı, Sevdam Ağlıyor, Hoşgör Sen, Ağlama Anne, Gönül Yareler İçinde, Memleketim, Ellerimde Çiçekler, Seninle Olmak Var Ya, Yalnızlığa Hüküm Giydim” şarkıları yer alıyor. Albümün aranjörlüğünü Volga Tamöz yaparken, fotoğraflarını ise Zeynel Abidin çekti.

DMC etiketiyle hazırlanan 12 şarkılık albüm, çıktığı günden bu yana D&R’ın “çok satan albümler” listesinde yer alıyor.
Editör: TE Bilisim