Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, oyuncu Hande Subaşı oldu. Canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Hande Subaşı, samimi ve iddialı açıklamalarda bulundu.

Güzelliğim Aileden Geliyor

Güzelliğinin genetik olduğunu söyleyen Hande Subaşı “ Güzelliğim ailemden geliyor. Genetik bir şey bence. Bu durumu korumak içinde düzenli spor yapmaya çalışıyorum. Yaz aylarında da su sporları yapıyorum. Makyaj malzemelerini kullanmıyorum ama her gün cildimi korumak için 8 çeşit krem sürüyorum” dedi

Maçlara Gidiyorum


Futbol maçlarına gitmeyi çok sevdiğini söyleyen Hande Subaşı “ Maçlara gitmeye çalışıyorum. Pek sessiz kalamıyorum ama maçlara gittiğimde kendimi ortama kaptırıyorum. Tezahürat etmeden duramıyorum” diye konuştu.

Survivor’a Gitmeyi Çok İstedim


Survivor’a gitmeyi çok istediğini ancak aç kalmaktan korktuğu için gidemediğini söyleyen Hande Subaşı “ Survivor’a gitmeyi çok istiyorum. Zaten sporcu bir yapım var. Ama aç kalmak benim için çok kötü bir durum. Açlık konusundan dolayı ileride de gitmeyi düşünmüyorum” dedi.

Hayvanları İnsanlardan Daha Çok Seviyorum

Hayvanları çok sevdiğini belirten Hande Subaşı “ Hayvanları bazen insanlardan bile daha çok seviyorum. Çünkü bazı insanlardan daha sadıklar. Nankörlük yapmıyorlar en azından” diye konuştu.

Kariyerimi Müzikle Sürdüreceğim

Arkadaşlarının sesini çok beğendiğini söyleyen Hande Subaşı “ Çevremdeki insanlar sesimin çok güzel olduğunu söylüyorlar. Müzisyen bir arkadaşımın bestesini söyledim ve yakın zamanda da single çıkartıyorum. İleride kariyerimi müzik konusunda ilerletmeyi düşünüyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim