Fiyort Live sahnesinde bu hafta yine yıldızlar var. Ümit Besen-Pamela 30 Kasım Çarşamba, Yıldız Tilbe 2 Aralık Cuma ve Mehmet Erdem ile Hüsnü Şenlendirici 3 Aralık Cumartesi sizlerle.
 
Ümit Besen ve Pamela 30 Kasım Çarşamba Fiyort Live’da
 
Usta şarkıcı Ümit Besen ile Pamela 30 Kasım Çarşamba akşamı Fiyort Live sahnesinde olacak. 
Fantezi müziğin usta ismi Ümit Besen ile rock müziğin başarılı ismi Pamela yaptıkları düet ile Fiyort Live’da sevenleriyle buluşacak. 
Ümit Besen ve Pamela birlikte söyledikleri "Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?" şarkısını Fiyort Live sahnesinde müzikseverler ile birlikte söyleyecek. Sanatçılar birlikte ve ayrı ayrı sevilen şarkılarını seslendirecek.
 
 
Yıldız Tilbe 2 Aralık Cuma Fiyort Live’da
Şarkıları hit kendisi fenomen Yıldız Tilbe Fiyort Live’da sizlerle…
Kendine özgü tarzı ve sevilen şarkılarıyla gönüllere taht kuran Yıldız Tilbe 2 Aralık Cuma akşamı Fiyort Live’da sahneye çıkıyor.
Yıldız Tilbe neredeyse hepsi hit olmuş şarkılarıyla gelenleri mest etmeye hazırlanıyor. 2 Aralık Cuma akşamı siz de Fiyort Live’da bu unutulmaz konsere tanıklık edin.
 
Mehmet Erdem ve Hüsnü Şenlendirici 3 Aralık Cumartesi Fiyort Live’da
Yorumcu Mehmet Erdem ile klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici 3 Aralık Cumartesi akşamı Fiyort Live sahnesinde birlikte yer alıyor.
Şarkılarıyla müzikseverlerin yakından takip ettiği Mehmet Erdem bu kez usta sanatçı Hüsnü Şenlendirici’nin eşlik ettiği nefis bir performansla sahneye çıkacak.
Mehmet Erdem’in şarkıları ve Hüsnü Şenlendirici’nin virtüözlüğü kesinlikle dinlenmeye değer. 
Biletler Biletix ve Fiyort Live’da…
Editör: TE Bilisim