Nilüfer, 6 yaşındaki hayranıyla ‘Yalnızlığa Hüküm Giydim’i söyledi

Türk pop müziğinin efsanelerinden Nilüfer, 45’inci sanat yılına özel olarak sevdiği şarkıları yorumladığı "Yeniden Yeni Yine" albümünün ilk imza günü ile 18 Şubat Cumartesi günü D&R Suadiye’ye konuk oldu. 3 saate yakın süren imza gününde Nilüfer, 6 yaşındaki hayranıyla birlikte şarkı söyledi, 95 yaşındaki hayranıyla telefonda görüştü. Nilüfer, imza gününü ilk kez Instagram hesabından da canlı yayınladı!


D&R, sevilen sanatçıları ağırladığı imza günü etkinlerine bu hafta sonu Nilüfer ile devam etti. Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Nilüfer, her biri döneminde hit olmuş 12 şarkıdan oluşan, "Yeniden Yeni Yine" proje albümünü ilk kez 18 Şubat Cumartesi günü D&R Suadiye’de hayranları için imzaladı. Her yaştan seveniyle bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Nilüfer, tüm ziyaretçileriyle bol bol fotoğraf çektirdi ve sohbet etti. Sanatçı, ilk kez imza gününü Instagram hesabından da canlı yayınladı.

6 yaşında ‘Yalnızlığa Hüküm Giydim’i Ezbere Sözledi

3 saatten fazla süren imza gününde Nilüfer 6 yaşındaki hayranıyla ‘Yalnızlığa Hüküm Giydim’ adlı şarkısını söylerken uzatılan telefonda, geçmişte tüm konserlerine katılan 95 yaşındaki hayranıyla sohbet etti. Nilüfer’i görmek ve imza almak için Azerbaycan Bakü’den gelen hayranları da dikkat çekti. Tüm konserlere katılan bir başka hayranı da Nilüfer fotoğraflarından oluşan tişörtünü sanatçıya imzalattı.

DMC etiketiyle hazırlanan “Yeniden Yeni Yine” albümü, çıktığı günden bu yana D&R’ın “çok satan albümler” listesinde yer alıyor.
Editör: TE Bilisim