Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Koç'un ölümü iş ve sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü isimler sosyal medya hesapları üzerinden Koç ailesine baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Mustafa Koç'un ani ölümünün ardından CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Bugün şok içindeyiz, derin bir üzüntü içindeyiz." diyerek şunları söyledi:
"Hepimizin başı sağolsun. Çok sevgili bir dosttu. Zeki bir insandı, dürüst insandı. Güvenilir bir dosttu. Çok genç yaşta hayatını kaybetti. bugün şok içindeyiz, derin bir üzüntü içindeyiz. Mustafa Koç, Rahmi beyden sonra büyük çapta ileriye götürdü. Hakikaten çok başarılı girişimlerde bulundu. Geldiği kültür, içinde bulunduğu aile ona toplamsal duyarlılığı vermişti. Öncü işler yaptı, mekanı cennet olsun diliyorum."

Ferit Şahenk: Sabırlardiliyorum.

"Çok sevgili arkadaşım, kardeşim, Koç ailesinin değerli evladı, zaman zaman dertleştiğimiz, zaman zaman sevincimizi paylaştığımız, varlığından hep gurur duyduğum Mustafa Koç artık yok... Kederimiz sonsuz, yeri hiç doldurulamayacak. Mustafa sen bizim, Türkiye'nin, büyük Koç camiasının kalbinde her daim var olacaksın. Mekanın cennet olsun. Koç ailesinin, Koç camiasının acısını paylaşıyor, sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin."

ZORLU: HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu Mustafa Koç'un ölümüne ilişkin, Türkiye'nin çok iyi bir insanını, çok iyi bir iş adamını kaybettiğini belirterek, "Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

SANCAK: TÜRKİYE BİR NUMARALI İŞ LİDERİNİ KAYBETTİ

ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak da çok üzgün olduğunu belirterek, "İş dünyası üzgün. Bir numaralı iş liderini kaybetti, ülkeye büyük katkıları vardı. Atalarından, babalarından aldığı işleri büyüttü. Bir Türk, dünya markası yarattı. Allah rahmet eylesin, hepimizin milletçe başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

AĞAOĞLU: BU AÇIK KOLAY KAPANMAZ

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da "Hepimizin başı sağ olsun. Koç Grubu yarattığı katma değer ve istihdam ile Türkiye’nin lider kuruluşudur. Genç yaşında kaybettiğimiz Sayın Mustafa Koç’un kaybından doğan açık kolay kapanmaz" değerlendirmesinde bulundu.

Esra Oflaz Güvenkaya

Çok üzgünüz çok. Kelimeler yetersiz. Çok erken ölüm .Takdir Allah'ın. Değerli insan, büyük kayıp. Geçişin kolay, rahmet olsun. Tüm ailenin başı sağolsun. Sabırlar dileriz. Tüm kalbimizle...

Leyla Alaton

Çocukluk arkadaşımdı. Ne kadar acı. Nurlar içinde yatsın.

Arzu Sabancı

Her zaman yüzü gülen, etrafa pozitif enerji veren biriydi... Allah eşine çocuklarına, annesine, babasına tüm ailesine sabır versin ,mekanı cennet olsun

Ender Alkoçlar

Tanıdığım iyi insan, iyi baba, vatansever iş adamı. Çok erken oldu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.


Sevim Emre

Acı bir kayıp. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm çok, Koç ailesine sabırlar diliyorum. İş dünyasının başı sağ olsun. Türkiye büyük bir iş adamını kaybetti. 
Ferzan Özpetek
Bugün çok sevdiğimiz değerli, mütevazi, sanatsever ve en çok hayatı seven Mustafa'yı kaybettik...
Şahan Gökbakar
Bir an varsın bir an yoksun. Hayat bu kadar net. Çok üzüldüm... Çok genç bir yaş bi kere...Bir anda derin derin düşünceler sardı her tarafımı... Nasıl olur bir anda? Çıkarılacak çok önemli bir mesaj var. Bir kere daha... Bir kere daha çıkarılmalı bu ders...Hayat kısa... Her anın kıymetini bilmek lazım... Mutlu yaşamak lazım... Huzurlu olmak lazım... İnşallah değerli abim Mustafa Koç bütün bunları doyunca yaşamış, yapmıştır... Allah tüm KOÇ ailesine sabır versin. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Allah gani gani rahmet eylesin...Tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum..
Nilüfer Yumlu
Mustafa Koç'u genç yaşta kaybettik. Koç ailesinin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Hayatta her şey boş.
Burak Sağyaşar
Mustafa Koç...
Türkiye için çok büyük bir değeri kaybettik. Hepimizin başı sağolsun.
Ailesine ve tüm sevenlerine Allah sabırlar versin...
Çok üzgünüm, mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum.
Demet Akalın
İnanılmaz üzgünüm. Koç ailesinin başı sağolsun.
Fazıl Say
Koç ailesine üzüntümü iletmek isterim. Başınız sağ olsun. . Nur içinde yatsın.
Atilla Özdemiroğlu
Bir zamanlar gökleri paylaştığım hep çocuk kalmayı becermiş dostumu kaybettim. Onu çok özleyeceğiz. Koç ailesi ve sevenlerinin başı sağolsun
Ceyhun Yılmaz

Mustafa Koç vefat etti. Başta ailesi tüm memlekete baş sağlığı dilerim. Güzel bir insan ölünce, bir kütüphane yanar. 
Atilla Taş
Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, Koç ailesine baş sağlığı dilerim. Şu bir gerçek ki, her şeyin başı sağlık, gerisi laf-ı güzaf, gerisi hikaye!
Can Yılmaz
Kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin...
Mustafa Koç vefat etti.. Koç ailesinin,tüm sevenlerinin, iş dünyasının,başı sağolsun..Mekanı cennet olsun..
Fettah Can
Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır dilerim.
 Semiha Yankı
Çok güzel bir insanı kaybettik. Mustafa Koç... Allah rahmet eylesin, çok üzgünüm...
Mehmet Aslan
Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet dilerim. Tüm sevenlerinin, çalışanlarının, ailesinin başı sağ olsun...

Ali Aksöz

Mustafa Koç vefat etmiş... Tüm aileye, sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. 
Editör: TE Bilisim