GAZİANTEP SANKO PARK TWIST’TE MODA TUTKUNLARIYLA BULUŞUYOR

Başarılı sanatçı Hadise, Twist tasarım ekibi işbirliği ile hayata geçirerek, cesur ve göz alıcı stilini yansıttığı “Hadise for Twist” 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun tanıtımı kapsamında 20 Nisan Çarşamba günü saat:15.30’da Gaziantep Sankopark Twist mağazasında moda severlerle buluşacak.

Hadise ve Twist tasarım ekibinin işbirliğiyle hazırlanan, günlük ama dikkat çekici 37 parçanın yer aldığı Hadise for Twist 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, siyah, beyaz, açık mavi denim ve gri melanj renklerin ağırlıkta olduğu “Lüks Denim” ve “Işık Oyunu” temalarından oluşuyor.

Koleksiyon Bilgisi:

Denim ceket ve cropped bluz ile ışıltılı kristallerin buluştuğu “Lüks Denim” temasında, zamansız tavrı yansıtan yüksek bel denim pantolonlar, cropped bluz, büstiyer, tulum ve ceketler dikkat çekici bir görünüm sunuyor. Hologram efektli payet detaylı büstiyer ve omuzları hologram efektli payet detaylı bluz temaya renk katarken, koleksiyonun ana parçalarını eğlenceli bir hale getiriyor.

Beyaz rengin hakim olduğu günlük ama dikkat çekici parçalar, yaz aylarında rahat bir şıklık vaat ediyor. Cropped bluzler ile kombinlenebilen yüksek bel kesimli pantolonlar ve şehrin enerjisiyle uyum sağlayan bembeyaz takımlar ise cesur tavırlarıyla bu yaz başrolde!

“Işık Oyunu” temasında ise rock chic esintiler taşıyan cool yaz siluetleri ve göz alıcı metal aksesuarlar, parlak detay ve kristal taşlarla elegan bir şekilde dengeleniyor.

Wrap detaylı elbise ve havuç kesim straplez tulum, tek parça ile güçlü bir duruş sergilerken, tamamı kristal taşlarla süslenmiş büstiyer, koleksiyonun en iddialı parçası olarak göz dolduruyor.

Aksesuar detaylı oversize yelek ve cropped bluzlar, yüksek bel siyah jean ile kombinlenerek daha genç ve modern bir siluetin altını çiziyor. Aynalı plakalar, metalik payetler ve zincirler bu temada sıkça yer alırken, kristal taş, cam ve akrilik aksesuvarlar, cesur yaz siluetlerini tamamlayıcıları olarak koleksiyondaki yerini alıyor.
Editör: TE Bilisim